Великий вибір дзеркал з підсвічуванням від виробника

Не має значення, яке дзеркало з підсвічуванням вас цікавить: у нас ви можете замовити саме той виріб, який буде відповідати вашим особистим потребам. З цією метою ми створили виробничу базу, яка дає нам змогу виготовляти дзеркальну продукцію на замовлення. 
Наш асортимент дзеркал включає сотні позицій та постійно розширюється. Ми пропонуємо вам різні дзеркала зі світлом з різними характеристиками та кольорами світла завдяки сучасній світлодіодній технології.

Дзеркала з підсвічуванням на замовлення – оптимальний вибір для українських споживачів

зеркало с подсветкой на заказ

Фабрика дзеркал «Smart Mirror» виготовляє різноманітні дзеркала з підсвічуванням та доставляє їх у будь-яке місто по Україні. Ми можемо адаптувати кожне дзеркало за розміром, і ви можете бути впевнені, що ви отримаєте виріб, виготовлений з високоякісних матеріалів. 
Наші популярні дзеркала для ванних кімнат виготовляються з найкращого дзеркального скла.
Ми можемо запропонувати вам відповідні вироби для будь-якої ситуації, і якщо ви не хочете прямокутних або квадратних дзеркал, то у нас є моделі круглої, овальної та закругленої форми.
Дзеркало на замовлення із відкритими світлодіодними стрічками забезпечують оптимальне освітлення. Спеціальний алюмінієвий профіль зі світлодіодами забезпечує пучок яскравого світла спереду, не засліплюючи та не створюючи світлових точок.

Що стосується світлих тонів, ви отримуєте тепле біле світло, нейтральне біле світло або широкий спектр світла за допомогою диммера, що додатково встановлюється.
Якщо вам також потрібне розсіяне світло, його можна замовити як опцію. У цьому випадку світло додатково падатиме в сторони (між стіною і задньою частиною дзеркала). 
Це автоматично створить так зване розсіяне висвітлення, непряме висвітлення, що забезпечить гарний дизайнерський ефект.

Замовляйте дзеркала - безпосередньо від виробника - найкраща якість за розумною ціною

заказать зеркало с подсветкой

У всьому, що ми робимо на фабриці Smart Mirror, завжди в центрі уваги одне: інтереси наших клієнтів. Тому ми завжди від початку приділяємо особливу увагу першокласній якості продукції. 
Як виробник ми контролюємо те, що ми пропонуємо нашим клієнтам, і не повинні покладатися на інших. Крім того, ми можемо виконати будь-який індивідуальний запит на дзеркало.
Неважливо, який формат, яке освітлення чи спеціальне обладнання - у нас ви отримаєте саме те дзеркало з підсвічуванням, яке бажаєте бачити у своїй ванній кімнаті. 
Ви самі вирішуєте, що для вас важливо, а від яких додаткових послуг та якісних додаткових послуг ви хотіли б відмовитися. Але не тільки наші продукти пропонують вам все найкраще.
Щодо обслуговування, ви завжди отримуєте від нас трохи більше.
Для ідеального дзеркала з підсвічуванням: дозвольте нам порадити вам варіанти виробів, які максимально будуть підходити для вашого запиту. Ми виробники і знаємо свою продукцію від та до. 
Для кожного ідеального настінного дзеркала, будь то дзеркало для гостьового туалету або дзеркало у вітальні, варто отримати професійну пораду. Ми раді поділитися з вами нашим досвідом та обговорити з вами правильні розміри,
правильне освітлення та індивідуальні побажання. Ми знаємо, яке освітлення необхідне вашому дзеркалу, і встановимо саме його.
Скористайтеся великим вибором та всіма іншими перевагами, які пропонує вам Smart Mirror, та замовте власне дзеркало, виготовлене на індивідуальне замовлення. 
Щоб наші дзеркала були доставлені вам у цілості та безпеці, ми використовуємо особливо міцну упаковку.
Перейти до каталогу